Bemutatkozás

 

Tisztelt Látogató!Kérem engedje meg, hogy bemutatkozzam!

Dr. Kriston István vagyok, üdvözlöm az ügyvédi honlapomon. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán cum laude (4,35) eredménnyel szereztem a jogtudományok egyetemi doktora diplomát. Magánjogi (polgári jogi) joggyakorlatot ügyvédi irodákban szereztem. Államigazgatásban jogász-főtanácsosként, majd települési önkormányzat jegyzőjeként tettem szert közigazgatási jogi gyakorlatra. Igazságügyi Minisztérium Jogi Szakvizsga Bizottsága előtt tett sikeres vizsgák alapján egységes jogi szakvizsga oklevelet szereztem. Jogi Továbbképző Intézetben az európajogi szakjogász képesítést is megszereztem.

Pest Megyei Ügyvédi Kamara (www.pmuk.hu) tagjaként, mint egyéni ügyvéd állok a jogkereső közönség rendelkezésére. Ügyvéd-ügyfél közötti bizalom alapjának az ügyfél tárgyszerű és hiteles tájékoztatását, az adott ügy tényeinek, adatainak teljes körű beszerzését és pontos helyzetelemzését, és ezen nyugvó megalapozott ügyvállalást tekintem. Ügyintézésben a gondossági követelménynek eleget téve a gyors, pontos, szakszerű, ha úgy tetszik professzionális munkavégzést és teljesítést követem.

Irodám az ügyfélkapu regisztráción és elektronikus aláíráson alapuló jogügyleti biztonság jogi és infrastrukturális alapjain, korszerű jogszolgáltatást nyújt és kulturált körülmények között fogadja ügyfeleit.